Новини 2020/2021

Витяг з наказу від 15.06.2021 року "Про зарахування учнів до 1 класу": 

посилання на документ

Адміністрація

Мелітопольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 ММР ЗО повідомляє, що на 2021/2022 навчальний рік є вакантні місця:

1-ші класи – 0 місць;                                                 5-ті класи –  5 місць;

2-гі класи – 1 місце;                                                  6-ті класи –  3 місця;

3-ті класи – 0 місць;                                                  7-мі класи 2 місця;

4-ті класи – 9 місць;                                                  8-мі класи – 12 місць;

                                                                                    9-ті класи  10 місць.

Витяг з наказу від 02.06.2021 року "Про зарахування учнів до 1 класу" та інформація про вакантні місця в перші класи: 

посилання на документ

З 26 по 30 квітня в Мелітопольській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 ММР ЗО відзначається День охорони праці в Україні, у 2021 році  під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ ТА ЗДОРОВ’Я НА РОБОТІ (БЗР)».

План заходів з ОП Мелітопольської ЗОШ №7, документація та відео для перегляду

#ЗОШ7     #освіта_mlt

Під час занять, у групі подовженого дня, діти разом з вихователькою Бик Наталею створили авторську казку про пригоди нових друзів. Діти творчо співпрацювали: малювали персонажів для сюжету казки, мальовничі краєвиди та озвучували своїх героїв. Подальшого натхнення, креативу та творчості! Приємного перегляду! 

#ЗОШ7     #освіта_mlt

Зі святом весни, чарівності, краси і жіночності! Нехай кожен день буде таким, як цей: наповнений усмішками, захопленням, любов'ю, турботою і радістю. Будьте щасливі, почуваючись справжніми королевами. 

З 8 березня, милі пані!

#ЗОШ7     #освіта_mlt

20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”. Цього дня вшановуємо пам’ять про тих громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави. Більшість із них віддали своє життя під час подій Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), інші загинули пізніше – у березні та квітні 2014 року, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.

Напередодні такого дня вчителем історії Нехідько С.С. та учнями 7-А та 11-А класів було організовано та проведено виховну годину для 8-х класів "Вони помирали, щоб жила Україна"

#ЗОШ7   #Вдячні_за_гідність_mlt   #освіта_mlt

З 03.02 до 10.02 у нашій школі проходив Інженерний тиждень. Інженерний тиждень — проєкт для учнів молодших, середніх та старших класів, покликаний зацікавити учнів наукою і дати їм поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу.

Впродовж цього періоду учні абсолютно всіх наших 38-ми класів експериментували та досліджували неймовірні явища. За допомогою вчителя, відповідних інструкцій та підручних матеріалів діти мали змогу спостерігати справжні лабораторні дослідження та безпосередньо брати в них участь.

Надзвичайно емоційно та пізнавально минув цей тиждень! Результат "запалював очі" не лише в учнів будь-якого віку, але й у вчителів, яких, здавалося б, вже нічим не здивуєш.

#освіта_mlt   #ЗОШ7   #інженернийтиждень   #томущоцікаво

В рамках краєзнавчої програми "Мій дім. Моє місто. Моя країна" (керівник програми - Кузьменко Марина) були підведені підсумки КВЕСТу, присвяченого до Дня Соборності.

Найкращими командами стали ЗОШ 6 (кер. Усатюк Оксана), ЗОШ 7 ( кер. Нехідько Світлана), ЗОШ 11 (2 команди) (кер. Морозова Тетяна), Ліцей 10 (Баличева Ірина), НВК 16 ( кер. Кузменко Наталія). Всі учасники-команди отримали сертифікати. Щирі вітання учасникам та їх керівникам!

#освіта_Mlt

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Для учнів 5-х класів було проведено лінійку пам'яті "Афганістан - мій біль, моя пекуча пам'ять". Організаторами заходу були керівник музею "Юні захисники Батьківщини" Іванюк О.П. та учні 9-Б класу.

Учениця 7-В класу Оленич Мілена разом з іншими мешканцями міста вшанувала пам'ять учасників бойових дій на території інших держав під час тематичного заходу біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам, де відбулося традиційне покладання квітів.

#освіта_mlt   #Мій_біль_Афганістан_mlt

Вітаємо переможців Обласного конкурсу авторської дитячої і юнацької поезії та прози «Зима крокує – свята дарує»: Ракович Дарина, учениця 6-Б класу (ІІ місце) - керівник Димченко О.Ю. ; Бурунов Жан, учень 5-Г класу (ІІ місце) - керівник Пухната О.І.

Нехай поряд із вами завжди крокує натхнення та творчість. Так тримати! Подальших перемог Вам!

 #освіта_mlt

Вітаємо з перемогою наших дівчаток! Слова вдячності всім учасникам та їх керівникам! Велика перемога складається з маленьких кроків!

Перейдіть за посиланням: Вітаємо переможців онлайн-конкурсу читців до Міжнародного дня рідної мови

За результатами засідання експертної комісії з визначення кандидатів на призначення стипендії Мелітопольського міського голови для обдарованої молоді міста, яке відбулося 17 лютого 2021 року, разова виплата була присуджена учениці 11-А класу ЗОШ №7 Тюріній Марії Олексіївні.

Маріє, бажаємо тобі залишатися лідеркою в тому напрямку, де у тебе все виходить, не втомлюючись осягати нове, долаючи небачені труднощі і перешкоди, перемагаючи гідних суперників, найсильніших конкурентів.

Подяка всім, хто підтримував твій розвиток протягом життя: батькам, керівникам та вчителям, друзям та однокласникам. Розвивайся, рухайся тільки вперед і не зупиняйся на досягнутому.

Твоя рідна школа.

#освіта_mlt   #ЗОШ7   #Знайнаших

Інформація із сайту Мелітопольської міської ради mlt.gov.ua

ГРАН-ПРІ

Захарян Марк

Наші найталановитіші учні створюють власними руками неймовірну красу, яка надихає та дарує естетичне задоволення. Так, напередодні Дня Святого Валентина відбувся шкільний конкурс привітальних валентинок, у якому було представлено 59 робіт. 

#ЗОШ7 #освіта_mlt 

Шкільні роки - чудові. Так, вони неповторні і незабутні. Перший підручник і перший урок. Перше прочитане слово і написана буква. 

Сьогодні ми згадуємо миті нашого шкільного життя. Це день зустрічі. Цього року наша зустріч дистанційна, але, віримо в те, що всі наступні будуть реальні!

Школа для кожного випускника сьогодні, це зустріч з юністю, з дитинством. Тут сміялися і плакали, сварилися і мирилися, пустували на уроках, тут дорослішали. Зараз кожен знайшов свій шлях у житті. Але, як і раніше, нас об'єднують добрі спогади про шкільні роки.

Вітаємо! Бажаємо всім нам нових зустрічей. І нехай неодмінно здійсняться всі мрії та надії! 

Рідні наші випускники, до вас хочуть звернутися учні Мелітопольської ЗОШ №7 зі своїми мріями та побажаннями!

#освіта_mlt 

#BACK_TO_SCHOOL

День Збройних Сил України, 2020 

Щорічно 6 грудня традиційно відзначається День Збройних Сил України. Напередодні цього свята для учнів 9-х та 11-х класів Крупкою В.В. було організовано інформативні хвилинки та роботу кінолекторію "На варті Вітчизни"

#освіта_mlt

ВІТАЄМО Марка Захаряна з успішною участю у соціальному проєкті "Christmas Dreams" 

Учень 2-А класу ЗОШ 7 Марк Захарян взяв участь у соціальному проєкті "Christmas Dreams", в рамках якого діти з усієї України віком від 6 до 16 років надсилали власні вірші на різдвяну тематику. Наступним етапом був відбір відомими українськими музикантами найкращих та найщиріших віршів, серед яких є і поезія Марка "Казка є". Артем Бенар (учасник талант-шоу "Голос країни") написав музичний супровід та створив однойменну пісню, прем'єра якої відбулась 26 листопада в ефірі "Нашого радіо".

Вітаємо Марка, його батьків та класного керівника з таким неймовірним результатом. Слухайте, насолоджуйтесь та наповнюйтесь яскравими святковими емоціями. Аудіозапис пісні "Казка є"                                                                      #освіта_mlt

День Гідності і Свободи, 2020

21 листопада відзначається День Гідності і Свободи. Напередодні цієї дати у всіх класах проведено Єдину класну годину, під час якої діти дізнавалися нове та поглиблювали вже здобуті знання щодо історії цього дня. Класним керівником 9-Б класу, Іванюк О.П., було організовано зустріч з учасником Євромайдану - Кушнаренко О.А.

#освіта_mlt

Всесвітній день дитини, 2020 

Дорослі, давайте поміркуємо! Чим для нас є діти? Ким для нас є діти? Яке місце в нашому житті посідають діти? Діти - це натхнення, розвиток, майбутнє, любов, життя,добро, посмішки... Діти - це найрідніші, наймиліші та найвідвертіші створіння... Діти посідають одне з найважливіших місць у житті... Якби не дитячі посмішки, позитив та бешкетування, чи було б наше доросле життя таким яскравим та насиченим? І саме сьогодні, 20 листопада, коли відзначають Всесвітній день дитини, хочеться подякувати кожній дитині за її індивідуальність та безпосередність. Для учнів нашої школи на честь даного свята практичним психологом Махонько Ю.О. проведено інформаційну хвилинку про цей день та тренінг-гру для 6-х класів "Закон і Ми".                          #освіта_mlt

День української мови та писемності 2020 

До дня української мови та писемності студія 5-А разом з класним керівником, вчителем української мови та літератури Білоусовою Ларисою підготували спецвипуск новин TV.                                                    #освіта_mlt

1 вересня 2020

1 вересня – День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день важко забути! Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання та побажання – це все про одне із найважливіших шкільних свят.

1 вересня — це початок нового етапу в житті для дітей, які стали сьогодні першокласниками. Ласкаво просимо до шкільної країни! Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Світлий шкільний клас і перша вчителька чекають на вас. Нехай книги будуть – цікавими, шкільна дружба – міцною! 

Дорогі 11-класники! Пам’ятайте, ваша подальша доля – у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування і вступити до ВНЗ.

Шановні батьки, бабусі і дідусі, які з хвилюванням проводжають своїх чад до школи! І вас зі святом! Нехай ваші діти частіше тішать вас, а вам – терпіння. Нехай у вас завжди вистачає на них часу, тепла, любові та енергії!

Теплі слова вдячності хочеться сьогодні сказати вчителям. Саме ви допомагаєте школярам осягати науку, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом чуйності і принциповості, ваш талант, терпіння, відповідальність — неодмінні умови успішного навчання. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення! Здоров’я вам!

Успіхів всім, хто увійде сьогодні в гостинно відчинені двері нашої школи!